Деца из ПУ „ЛАНЕ“ најбоља на регионалним играма !!!

Facebook

 

Предшколска установа „Галеб“ из Петровца на Млави  је 7-дми пут била  домаћин Дечијих регионалних игара, манифестацији на којој традиционално  учествују деца Браничевског ( наступиле су екипе предшколских установа из Петровца /који је имао две екипе, из централног и издвојеног објекта/, Пожаревца, Кучева, Малог Црнића, Жаагубице, Жабара,Великог Градишта, као и припремне групе ОШ „Бранко Радићевић из Стамнице и Мелнице) и  Подунавског округа ( Смедерево).Овогодишње игре су организоване протекле среде и одржане су у  петровачкој Спортској хали. Имале су такмичарски ( учествовала деца) и ревијални  ( учествовали васпитачи, родитељи и директори установа) део .Игре у којима  се такмичило око стотину предшколаца биле су  :

– Трчање: штафета 5×25 метара (дечаци па девојчице);

– Воз;

– Скакање у џаку (дечаци па девојчице);

– Полигон ;

– Рибарско село ,

 

И свеукупни победници била су деца из ПУ „Лане“ из Кучева! Друго место освојила су деца из ПУ „Мајски цвет“ из Великог Градишта, а треће деца из ПУ „Галеб“ домаћина игара.

 

Организована је и ИГРА ИЗНЕНАЂЕЊА за директоре свих Предшколских установа  Браничевског округа  у којој је најбоља била  директорка кучевачке установе, Ранка Јоветић !

 

 

 

 

Loading