Министар Вулин : МУП неће дозволити да поједине групе компромитују изборе

2021-08-19-ministar+Vulin
Facebook

Министар унутрашњих послова Александар Вулин одржао је ванредну конференцију за медије на којој је рекао да МУП и БИА имају информације да се за дан избора припрема више група, мотивисаних и организованих од стане појединих политичких партија у земљи и страног фактора, које ће покушати да компромитују, па и спрече изборе у недељу и поручио да држава то неће дозволити.

Имамо информације да ће покушати да упадају на бирачка места, да разбијају кутије, показују фалсификовану изборну документацију и за то ће бити спремни и организовани и у чему ће им значајно помоћи многе службе из нашег окружења”, рекао је министар Вулин и додао  да већ сада постоје спискови криминалаца који треба да уђу у Србију и помогну у спречавању нормалног одржавања избора.

Вули је изјавио  да МУП, БИА и читав безбедносни апарат неће дозволити да изборни дан прође тако, ни да се било ко игра са слободно израженом народном вољом.

„Упозоравамо оне који су ово организовали и који ово планирају, да знамо какав је план, организација и ко треба да им стигне у помоћ и да би било много боље да од тога одустану”, поручио је Вулин.

Он је рекао да грађани Србије имају право да кажу шта мисле о сваком, без обзира да ли је власт или опозиција.

ИЗВОР :ПОЛИТИКА

ФОТО:ТАНЈУГ Д./Г

Loading