Креће нови циклус наградне игре „Узми рачун и победи“

4946_1_f
Facebook

Пријава за наградну игру „Узми рачун и победи 2024“ почела је данас, а наградни фонд овог круга обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од 1,9 милиона евра.

Влада Србије, уз подршку НАЛЕД-а, покреће први круг наградне игре „Узми рачун и победи 2024“ који ће бити одржан од 25. априла до 8. јуна, а прво извлачење биће 11. маја уз пренос уживо на првом програму Радио телевизије Србије.

За наградну игру „Узми рачун и победи“, ове године обезбеђено је 3,8 милиона евра, односно око 300.000 евра више него у прошлогодишњем издању. Из текуће буџетске резерве Републичкој дирекцији за имовину Србије распоређен је 451 милион динара како би прибавила станове за наградни фонд.

Наградна игра ће, исто као и прошле године, поново бити организована у два круга, а у сваком од њих биће подељено по 10 станова. Они се налазе у стамбено-пословним комплексима Земунске капије и Петица на Новом Београду.

Ове године станови из наградног фонда биће већи од оних који су подељени протеклих година. За учешће у 2024, грађани ће морати поново да се региструју на апликацији ‘Узми рачун и победи’, а важе искључиво рачуни из ове године.

Како је циљ ове наградне игре јачање пореске културе и подизања свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, ове године ће додатно бити мотивисано безготовинско плаћање.

Loading