Армуш : Победа за све искрене љубитеље „Звижда“ ! „Звижд“ – „Слога 33“ 1:0

Facebook

Стих из народне песме да „… бој не бије свијетло оружије, но срце у јунака“ најбоље осликава дешавања и резултат утакмице „Звижд“- „Слога 33“ у којој су домаћини до сва три бода дошли након велике и беспоштедне борбе, погодком Ристановића у 87. минуту. Јер како другачије објаснити коначни резултат, ако се зна да домаћа екипа у току прошле недеље ( из техничкихразлога) није имала ни један тренинг а да петровчани тренирају скоро свакодневно? Екипа „Слоге 33“ састављена је од врсних и квалитетних играча, у току јучерашње утакмице било је дужих периода у којима су били надмоћнији и имали више од игре, створили неколико изразито повољних прилика али…бодови су у остали у Кучеву. Општа је констатација свих који су посматрали утакмицу : сасвим оправдано.

„ Заслужена победа“ изјавио је после меча шеф струке Митровић „ тактика је и била да им  у већем делу утакмице препустимо средину терена и повучемо се на неких 40 метара од гола, па да из контре дођемо до сва три бода. Као што видите, показала се успешном !“

„ Стварно смо створили опак чопор „Вукова са Пека“, не може своје задовољство да сакрије председник УО Звонко Армуш. Без и једног тренинга савладати тим петровчана, стварно сјајно! Ово је била победа за све искрене поклонике и навијаче нашег клуба и фудбала у Кучеву !!!“.

У наредном колу „Вукови са Пека“ одлазе на мегдан једном од зонских  фењераша, „Шумадији“ у Топоници.

РСК је на свом стадиону савладао екипу „Напредка“ из Марковца са 2:0 и сада са 4 бода заузима средину табеле.

                        Звижд – Слога 33 1:0 (0:0)

Кучево, стадион „Миодраг Мики Станојевић“ , гледалаца:200, судија :Којић (Смедерево) 7,5, стрелци: Ристановић у 87 м (Звижд), жути картони : Вукићевић, Маринковић (Звижд) Д.Живановић, Ракић, Н.Радосављевић (Слога 33)

Звижд: Г.Костић 7,5, Жујевић 7,5, Терзић 7,5, Вићентијевић 7,5 Вукићевић 7,5Ристановић 8, Н.Костић 7,5 (Матић 7,5), Ковачевић 7,5, Милојевић 7,5, Миловановић 7,5 Мартиновић 7,5 ( Јокић 7,5)

Слога 33 : Благојевић 7, С. Радосављевић 7 , Н. Радосављевић 7, Баиновић 7,5, Симић 7,5, Манојловић 7,5, Ђ.Живановић 7 (Ракићевић-), Богићевић 7, Милосављевић 7, Д.Живановић 7,5 (Перић-), Ракић 7

Играч утакмице : Ристановић (Звижд)

 

Loading