Пошта Србије отворила конкурс за предузетнице

printscreen
Facebook

Јавно предузеће „Пошта Србије“ саопштило да је отворен нови национални наградни конкурс „100 успешних пословних жена“, за подршку женском предузетништву и бизнисима у власништву жена, а најуспешније ће добити бесплатан огласни простор у Поштама Србије.

Конкурс је отворен од 8. марта до 8. априла за све предузетнице и законске заступнице или оснивачице малих предузећа са територије целе Србије, укључујући земљорадничке задруге, занатске радње, установе, удружења, као и за жене носиоце породичног пољопривредног газдинства.Све заинтересоване предузетнице могу да се пријаве он-лајн пријављивањем на интернет страници.

Како се наводи критеријуми за оцењивање су поред успешности презентоване пословне активности и бизнис идеје, награде у области пословања или стваралаштва, као и друштвено-одговорне активности.

Пријаве ће оцењивати стручна Комисија за спровођење наградног конкурса „100 успешних пословних жена“, а за 100 најуспешнијих кандидаткиња Пошта ће обезбедити бесплатан огласни простор у поштама широм Србије, у виду представљања у брошури која ће без накнаде бити доступна корисницима поштанских услуга, као и њихову презентацију на мониторима у поштама.

За овај трећи по реду национални наградни конкурс Поште Србије, значајно је повећан наградни фонд и ово је први пут да је Пошта Србије за свих 100 будућих победница конкурса обезбедила специјалне награде – едукације на различите најактуелније теме из области вођења и развоја бизниса, које спроводи Привредна комора Србије (ПКС).

Листа наградних едукација обухвата 10 радионица на тему маркетинга и техника продаје, вештина асертивне комуникације, дигитализације у пословању, извора финансирања, истраживања тржишта и израде бизнис плана, пројектног менаџмента и умрежавања и наступа на иностраном тржишту.

 

Извор: Топрес

 

Loading