Дечија недеља под слоганом „Велико срце деце Србије“

plakat-decija-nedelja-scaled
Facebook

Дечија недеља одржаће се од 02. до 06. октобра 2023. године у Кучеву.

Дечија недеља, највећа национална манифестација за заштиту и промоцију дечјих права је пред вратима, а ове године се одржава под слоганом “Велико срце деце Србије”. Разговарајмо са децом, али и између себе, шта све можемо да урадимо да унапредимо њихов живот и заједно радимо на томе!

Током Дечије недеље ПУ „Лане“традиционално организује низ пригодних активности.

Понедељак 02. 10. 2023. 

Посета председника општине Кучево и Удружења пчелара деци у ПУ “ Лане“.

Уторак 03.10.2023. 

Планиране су  Спортске активности у сарадњи са Спортским савезом општине Кучево. Посета деце Библиотеци „Никола Сикимић Максим“ Кучево, Центру за културу „Драган Кецман“ Кучево и председнику Општине Кучево. Маскенбал у граду на платоу испред Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево од 17 часова. „Књишко мољче“ од 18 часова на платоу испред Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево у организацији  Библиотеке „Никола Сикимић Максим“ Кучево.

Среда 04.10.2023.

Позоришна представа у Центру за културу „Драган Кецман“ Кучево „Кли и Клак – Еколошка авантура “ у извођењу „Чича Мичиног“ позоришта из Београда од 10 часова.

Четвртак 05.10.2023.

Хуманитарни вашар на тргу испред поште Кучево од 09-10 часова у сарадњи са Туристичком организацијом општине Кучево и хотелом „Рудник“.

Петак 06.10.2023.

Ревија најфризура и ревија шешира у објектима ПУ „Лане“ Кучево.

Затварање „Дечје недеље“ уз журку и торту по објектима ПУ „Лане“ Кучево.

 

 

 

 

 

 

 

Loading