Председник општине др Иван Рајичић поднео оставку : Идемо на нове изборе да проверимо кога народ жели

IMG-05684b0e601d65ea930fa660cac462db-V
Facebook

Председник општине Кучево др Иван Рајичић поднео је данас на писарници Општинске управе оставку. У саопштењу за јавност је појаснио своју одлуку :

Поштовани суграђани, била је неизмерна част обављати функцију председника општине Кучево у протекле три године и ја вам се свима захваљујем што сте мени и мом тиму омогућили да у овим тешким временима преузмемо одговорност за управљањем нашом заједницом. Много тога смо урадили и то је видљиво на сваком кораку. О томе, како је било када смо добили могућност да радимо у корист свих наших суграђана и како је сад, најбољу оцену ћете дати ви, на будућим изборима.

Оставку подносим због актуелне политичке ситуације, јер сматрамо да треба омогућити онима који нам оспоравају све што смо урадили до сада, да изађу пред вас и тако утврдимо да ли и даље имамо легитиметет  или не.

Још једном истичем да нам је била изузетна част и привилегија да чинимо све што је било у нашој моћи да се квалитет живота у општини подиже у свим сферама. Хвала вам свима! Живела Србија, живело Кучево!“

Loading