„Позови ме ради прељубе“ – чатвртак, 09. март у 20:00 часова

plakat 4
Facebook

У оквиру Првог позоришног фестивала глумаца аматера – Кучево, 2023.у четвртак, 09. марта 2023.године у 20 часова на репертоару је представа „Позови ме ради прељубе“, позоришта „Драгољуба Милосављевића Гуле“ из Петровца на Млави.

 Представа „Позови ме ради прељубе“ по тексту Реј Кунија и Џона Чапмана, а у режији Бранислава Недића премијерно је изведена 10. децембра 2021. године на  матичној сцени петровачког позоришта. Ова урнебесна комедија писана је у форми водвиља, по којима Реј Јуни и најпознатији. Комад говори о љубавном заплету три пара и луцидним ситуацијама у којима се налазе. Сат и по здравог смеха, пуно љубави и ритмичке позоришне игре препорука су за овај водвиљ.

Највећи успех овог пројекта су млади талентовани нови глумци који су се придружили ансамблу петровачког позоришта и тиме удахнули нову енергију љубав и вољу у театар на Млави који живи већ један  век и деценију и још коју годину преко. Први пут на даскама које живот значе играли су Милица Стојадиновић, Јана Мичић и Часлав Чупић а уз њих ту су и публици добро познати Јован Ивковић, Саша Радивојевић, Сузана Станковић, Радмила Радосављевић и Стефан Јовановић. Сценографију и костим овај пут потписује Милица Илић, директорка КПЦ-а, а техничка екипа КПЦ-а стоји иза релаизације: Перица Благојевић – светло, Драган Јаношевић – тон, Споменка Благојевић -реквизитер, Иван Јовановић -мајстор сцене.

 Улаз бесплатан.

Центар за културу “Драган Кецман” Кучево, апелује на гледаоце да не доносе храну и пиће на позоришну представу  и да не доводе малу децу, представа није за децу.

 

Loading