Звижд и РСК одиграли последње припремне мечеве пред наставак првенства

IMG_0182
Facebook

Идућег викенда нас очекује наставак актуелних првенстава „најважније споредне ствари на свету“. Буба мара ће се закотрљати зеленим теренима а сва три клуба из наше општине су високо пласирана на табелима свог ранга такмичења па се очекује да се боре за лидерску позицију и пласман у виши степен.

РСК у Подунавско-шумадијској зони је (после одузимања бодова поједим клубовима због намештања резултата) дели пето и шесто место са укупно седам бодова заостатка иза водећег ВГСК-а, што је достижно, посебно узимајући у обзир да му распоред иде на руку ( два везана домаћинства у 22 и 23 колу) као и да му и Слога из Петровца и ВГСК долазе у госте.

Звижд је у Браничевској окружној лиги тренутно трећи са три бода заостатка иза водећег Обилића из Живице и бодом иза Рудара из Костолца. Квалитет екипе обећава да је реално да се очекује повратак у зону.

Полет из Волује је у МФЛ „Дунаву2 такође трећи са девет бодова заостатка иза водећег Војводе Миленка и шест иза другопласиране Млаве из Братинца ( друго место води у бараж за БО лигу).

Иначе РСК је јуче на свом терену одиграо нерешено са српсколигашем из Михајловца 2:2, док је Звижд , као гост, савладао зонаша Борца у Раљи са 3:1.

 

Loading