Tоком међународне акције Роадпол из саобраћаја искључено више дрогираних и пијаних возача

IMG_0942
Facebook

Припадници Министарства унутрашњих послова су на територији Браничевског округа, током међународне
акције Роадпол, искључили су из саобраћаја  велики број несавесних возача. У Кучеву је заустављен
возач „реноа“ (43) са 1,54 промила алкохола.

У Пожаревцу петоро возача који су возили под дејством алкохола, једног под дејством психоактивних супстанци и двојицу који су прекорачили брзину за 94,9, односно 56 километара на час.
Тридесетосмогодишња жена је у Пожаревцу управљајући „мерцедесом“ са једним промилом алкохола у организму, приликом претицања, ударила у „бмв“ којим је управљао мушкарац (30). У овој саобраћајној незгоди, возач и два путника у аутомобилу „бмв“ задобили су лаке телесне повреде.
Патрола у Пожаревцу зауставила је двојицу мушкараца (24) и (64) који су возили „фолксваген“ и „опел астру“ са 1,39 и 1,27 промила алкохола у организму.
У околини Великог Градишта из саобраћаја је искључен мушкарац (64) који је управљао „фијатом“ са 1,31 промил алкохола у организму, а у Петровцу на Млави возач „форда“ (22) који је био под дејством психоактивних супстанци.
Овим возачима је одређено задржавање и против њих су поднете одговарајуће прекршајне пријаве.
Такође, припадници саобраћајне полиције, на подручју општине Мало Црниће и Велико Градиште зауставили су пресретачем двојицу возача аутомобила „бмв“ (40) и (43) који су управљали брзином од 174,9 и 106 километра на час, на делу пута где су ограничења 80 и 50 километара на час.
Четрдесетогодишњи возач је због прекршаја насилничка вожња искључен из саобраћаја и спроведен судији за прекршајни поступак, а против обојице возача поднете су одговарајуће прекршајне пријаве.

Loading