Петарда за крај полусезоне, Звижд-БСК 1931 5:0

20221119_125956
Facebook

“Вукови са Пека” иако без неколико стандардних првотимаца, у последњој овојесенској утакмици, просто су декласирали госте из Брежана И то, чини се са пола снаге. Домаћи су у вођство дошли преко свог најбољег стрелца Алентијева у 15. минуту када се овај  најбоље снашао у једној гужви у казненом простору гостију и са неких десетак метара сместио лопту крај десне стативе у мрежу. Треба забележити и 33.минут када је Златковић одлично убацио са десне стране а Маркићевић главом са седам-осам метара шутирао преко пречке. У последњем минуту првог дела реприза ситуације из 15. минута: Алентијев прима лопту у срцу шеснаестерца брежанаца, ослобађа се једног одбрамбеног играча и са десетак метара шутира лопту ниско по земљи – Цветковић ју је неспретно захватио и она завршава поред десне стативе у његовој мрежи.У наставку гости су имали неку полуприлику у 60. мин када је Живадиновић шутира са десетак метара али Ћулибрк је на висини задатка. У 67. мин Пауновић шутира искоса са леве стране са неких 18 метара и погађа стативу. Можда и најбољу прилику гости су имали у 70 минуту када се Ђорђевић нашао сам пред Ћулибрком, шутирао главом али слабо. У 74.минуту  најлепши тренутак утакмице: практично са истог места са кога је погодио стативу Пауновић шутира, овај пут прецизно и лопта завршава иза Цветковићевих леђа у мрежи. У 75. мин поново прилика за Ђорђевића да постигне почасни погодак својој екипи, међутим и овог пута се благо речено, ушепртљао и  шанса одлази у неповрат. У 76. мин добар ударац Пауновића са ивице казненог простора преко пречке. Играо се 80. минут када је Златковић продро по десној страин и шутирао са некох 22 метра тик преко пречке. У 85. минуту Пауновић  прима лопту у казненом простору гостију, неколико одбрамбених играча је покушало да  га омете, али он се  умешно ослобађа и из полуокрета са петнаестак метара шутира, лопта удара у Цветковића и одбија се у голо. У 90. минуту Златковић је примио лопту на половини терена, у соло продору предрибловао више играча гостију, ушао у њихов казнени простор и петим погодком за свој тим  крунисао   и своју добру игру данас.

 ЗВИЖД – БСК 1931 (Брежане) ) 5:0 (2:0)
Кучево, Стадион: „Миодраг Мики Станојевић“ , гледалаца:70, судија: Ћирковић Марко (Велико Црниће), стрелци:Алентијев у 15, 45, Пауновић у 74, 85, Златковић у 90 (Звижд), жути картони:Пауновић(Звижд), Аксић, Миловановић, Перкић (БСК 1931)
ЗВИЖД: Ћулибрк 7 Јовановић 7 Терзић 7,5 Јовић А 7 МилосавлЈевић – (Д.Јовић 7) Митић 7 Мирковић 7 Маркићевић 7 Алентијев 7,5 Пауновић 7.5 Златковић 7,5
БСК 1931 : Цветковић 5,5 Аксић 5(Живановић-) Стефановић 5,5(Латковић-) Спасојевић 5,5 Миловановић 6 Перкић 5,5 Живадиновић 5,5КарапандЖић 6, Ђорђевић 6, Дракулић 6 Марковић 5,5 (Станковић 5,5)
Играч утакмице: Пауновић (Звижд)

Loading