Zvižd nerešeno sa Obilićem kući, RSK poražen u Velikom Gradištu

20221022_155217
Facebook

Sumorna subota za fudbal naše opštine. RSK je u Velikom Gradištu poražen sa 1:3 i tako i dalje ostaje u zoni ispadanja, a Zvižd je na svom stadionu odigrao nerešeno sa Obilićem iz Živice. U narednom kolu RSK , u derbiju začelja dočekuje ĐERDAP iz Golupca a Zvižd igra u Požarevcu sa Železničarem.

Zvižd-Obilić 2-2 (2-2)

Kučevo, stadion Miodrag Miki Stanojević, sudija Racić (Petrovac )7 , gledalaca:50 strelci:  Milutinović u 14 (autogol) Živanović u 21 (Zvižd) Stanković u 25, Radojević u 36 (0bilić, žuti kartoni : Manojlović,Mirković(Zvižd) Milenković  P.Radojević  (Obilić) crveni karton : Mađarić (90+2) (Obilić)

Zvižd: Ćulibrk 6  Zlatković 6 (Vukojević-)Terzić 6,5   Manojlović 6   MilosavlJević 6,5  Mitić 6  Paunov 6(Mirković-)  Jovanovski 6,5  Alentijev 6  Živanović 7  Markićević 6

 

Obilić; Bura 6   Tasić 6   Jović 6,5  Milutinović 6  Stanković  6(V.Đorđević-)  Ranković 6,5  Mađarić 5,5   Milenković 6(Stepanović-)  P.Radojević 6,5  Đurović 7  (Medić-) Radojević 6,5

Igrač utakmice:Đurović (Obilić)

Zvižd treći put ove jeseni nije uspeo da zabeleži pobedu na domaćem terenu. Obilić iz Živice je posle jedne dosta rastrzane igre uspeo da odnese bod sa stadiona Kraj Peka. Domaći su poveli autogolom Milutinovića u 14. minutu :nakon kornera više igrača obe ekipe skače, lopta pogađa Milutinovića u glavu I odbija se u njegov gol. Drugi pogodak Zvižd postiže u 21. minutu:  Markićević oduzima loptu u petercu gostiju, upućuje povratnu Deji Živanoviću koji je plasira u mrežu. Obilić smanjuje u 25. minutu kada se posle izvedenog kornera stvorila gužva u kaznenom prostoru domaćih, lopta biva izbačena na 20 metara, ponovo se vraća u šesnaesterac Zvižda, udara jednog odbrambenog igrača, dolazi do Stankovića koji je smešta u mrežu preciznim udarcem sa desetak metara. Izjednačujući pogodak usledio je posle solo akcije Đurovića I idealnog upošljavanja Radojevića kome nije bilo teško da neometan, glavom sprovede loptu u gol.

Loading