„РСК“ добио дуел са „Звижд“-ом, рукометашице играју у среду са „Рударом“, наставља се агонија „Јединства“

Facebook

У комшијском дербију одиграном у оквиру  19. кола зонске лиге  „Дунав“, РСК је савладао „Звижд“ на свом стадиону у Раброву са 2:1 и тако остао један од најозбиљнијих претендената за пласман у Српску лигу . РСК тренутно дели друго и треће место на табели са „Пролетером“ из Вранова са 35 освојених бодова и заостаје 2 бода иза Груже која има  утакмицу више. У наредном колу рабровски клуб гостује у Гружи и то је свакако једна од најзначајних утакмица првенства. „Звижд“ је тренутно на деветом месту табеле са 26 освојених бодова и  идуће недеље дочекује „Пролетер“ из Вранова .

У оквиру Међуопштинске лиге „Дунав“ агонија „Јединства“ из Дубоке се наставља – поражени су у Љубињу од имењака са 0:4 и тако остали чврсто залепљени за претпоследњу позицију на табели са 10 бодова. Идуће недеље на свом терену дочекују тим „Жике Марковића Уче“ из Миљевића и то је можда и последња прилика да се нешто учини у  такмичарском смислу. „Полет“ је у суботу неочекивано поражен на свом терену од „Дизела“ из Бара са 1:2  и тренутно је осми на табели са 20 бодова. У идућем колу гостује у Живици где ће одмерити снаге са домаћим „Обилићем“.

Почела је пролећна полусезона и у Општинској лиги „Пек“ где су одигране две утакмице : у Нересници, ФК „Раденка“ је као гост савладала домаћу ФК „Нереснице“ са 2:1  док је „БСК 2015“ на свом терену у Великој Бресници победио „Слогу“ из Мустапића са 1:0.

Рукометашице РК „Кучево“, лидер нас табели Прве рукометне лиге за жене групе „Центар, свој меч са ЖРК „Рударом“ из Костолца одиграће у среду, 12. априла.

Loading