Јаношевић : Велика победа, хвала свим грађанима који су гласали на председничким изборима

Facebook

„Дан после“, након  еуфорије због  велике победе остварене са 74 % освојених гласова за Александра Вучића на територији општине Кучево, у просторијама ОО СНС Кучево  најодговорнији људи кучевачких  напредњака  сумирају завршне анализе недељних избора :

„Веома сам задовољан оствреним резултатима. Они само доказују да Александар Вучић ужива неподељено поверење највећег броја грађана наше општине. Очекујемо да нам овакав исход широм отвори врата у Немањиној улици и на Андрићевом венцу „ поручио је председник ОО СНС Кучево, Новица Јаношевић .“ Користим прилику да се још једном захвалим свим грађанима наше општине који су обавили своју дужност и гласали на овим изборима. Такође, са овог места желим да истакнем велики допринос победи нашег кандидата који су дали наши коалициони партнери на локалу- Покрет социјалиста, СДПС И ПСС-БК  али и да посебно апострофирам улогу ОО СПС Кучево  и да им се захвалим на ономе што су урадили на овим изборима. Ако ме питате о резултатима других кандидата – они су мањи него на републичком нивоу. На жалост, нико од локалних представника председничких кандидата који су поражени 02. априла, није успео да се издигне из општег тренда који су заузели – веровали или не, ово је први пут да нам на локалном нивоу нико није честитао на победи. Но, добро. Без обзира на то, ја и њима честитам, јер ће Александар Вучић бити председник свих грађана, тако да ће и  они сами имати прилике да  се окористе резултатима његовог рада“.

„Постигнути проценат је резултат укупних активности које су захтевале много рада, труда, одрицања и воље свих наших чланова „ рекао је први оперативац општинског одбора кучевачких напредњака, Милош Петровић . „ Не умањујући велики значај наших коалиционих партнера, морам истаћи да смо се жестоко али часно борили за сваки глас и због тога се захваљујем свим нашим активистима. Није нам било лако током ове кампање али ми смо знали за кога и зашто се боримо,  па је самим тим и победа слађа. Не могу а да се не осврнем и на однос појединих досовских председничких кандидата који су на неки начин довели у питање достојанство свих наших грађана – приметно је било да је на неким бирачким местима, посебно на оним у граду Кучево, било „чувара кутија“  из других општина. Да ли то значи да нису имали поверењени у своје политичке истомишљенике са територије општине Кучево или је у питању нешто друго“!?

Loading