Свечана сала СО, четвртак 16.март – представљање новог идентитета и концепта израде Српске ракије

Facebook

Локална самоуправа и Пољопривредно саветодавна стручна служба Пожаревац организују , у четвртак 16. марта , са почетком у 12 часова  Едукативну трибину која ће се одржати у оквиру Зимске пољопривредне школе . Сви заинтересдовани имаће прилике да се упознају са новим концептом израде Српске ракије који ће представити стручни тим дестиларије и винарије ПРУНА, извршни директор Предраг Јојић и технолог др Радован Ђорђевић. Присутни ће имати изузетну прилику да сазнају одговор на сва питања која имају у вези производње ракије.

 

Нови концепт је представљен на тржишту под именом РАКИЈА Revolution. Представници дестиларије ПРУНА ће на трибини указати како поступити да би се на најбољи искомбиновала традиција која се преноси с колена на колено и савремени технолошки поступци и  опрема. Ракије које производи дестиларија ПРУНА представљају најбољи пример да  традиција може ићи „руку под руку“ са 21 веком, када је у питању производња ракије. Зато не чуди чињеница да  Прунине ракије привлаче велику пажњу на најзначајним манифестацијама на којима се појаве.

 

Loading