Ускоро оснивање Удружења предузетника

Facebook

Већ на другом састанку одржаном  између водећих људи локалне самоуправе и заинтересованих предузетника и привредника договорене су најконкретније активности које ће довести до оснивања Удружења предузетника општине Кучево. Тако је формирано Координационо тело са задужењем да предузме све неопходне мере које ће  резултирати Основачком скупштином Удружења. У ово тело изабрани су : Славица Булутић, Љубомир Рајић, Радиша Михајловић, Саша Миленковић, Живорад Рајић,Зоран Демић, Верослав Јанковић и Мирко Аврамовић.

Како је то изложено од стране носиоца највиших функција  у  локалној  самоуправи, председника општине  Новице Јаношевића, заменика председника општине др Дарка Благојевића, председника СО  Владимира Стојановића и члана Општинског већа  Милоша Петровића  на територији наше општине има више од 400 предузетника а формирање оваквог Удружења омогућиће  „ бољи амбијент за развој свих видова предузетништва, унапређење рада и развоја сваког конкретног члана, много боља и бржа размена најзначајних информација, могућност заједничког наступа и аплицирања за средствима по различитим основама, смањење рада „ на црно“ и „сиве“ економије“.

Координационо тело ће се састати већ у четвртак, 19. јанура а на дневном реду ће имати предлагање одговарајућег Статута, отварање веб странице, предлог имена новог Удружења …

Loading