Godina prepuna uspeha kučevačkih džudista

IMG_1058
Facebook

Judo klub „Kučevo“ , iako među najmlađim na sportskom nebu Kučeva, uspesima svojih takmičara na mnogobrojnim nacionalnim i međunarodnim turnirima, učinio je neviđeno mnogo na popularizaciji ne samo svoje sportske discipline, nego i uopšte na promeni mišljenja mlade populacije kada se radi o bavljenju sporta.

     

Najbolji primer za to je  broj najmlađih koji su se, privučeni rezultatima  starijih kučevačkih džutista, odlučili za bavljenjem ove borilačke veštine. Rukovodstvo kluba, na čelu sa predsednikom Upravnog odbora, Zoranom Velimirovićem,  povodom završetka kalendarske godine ispunjene odličnim rezultatima, najboljim mladim takmičarima podelilo je medalja i priznanja za postignuto :

                                   

„ Ovo je skromni način da našim najmlađim takmičaraima, ali i njihovim roditeljima bez kojih bi funkcionianje našeg kluba bilo izuzetno otežano,  iskažemo zahvalnost za sve postignuto u prethodnoj godini. Oni stvarno zaslužuju da im se ukaže dužna pažnja i naša je obaveza da im omogućimo uslove za što bolje bavljenje ovim sportom“ rekao  je prvi čovek kučevačkog džudo kluba nakon podele priznanja i medalja .

Loading