Od danas smo svi jedno

-od-danas-smo-jedno-u-kucevackoj-skupstini-svi-ce-biti-naprednjaci
Facebook

Nakon aprilskih izbora na lokalnom nivou, u Skupštinu opštine Kučevo su ušle samo dve političke grupacije : koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke sa 23 osvojena odbornička mandata koja je činila skupštinsku većinu  i Grupa građana „dr Darko Blagojević“ sa 20 mandata kao opozicija. Nakon dužih pregovora, vođenih uz podršku samog vrha SNS-a, obe strane su, rukovođene istim ciljom,boljim kvalitetom života u opštini, odlučile da od sada nastupaju zajedno, u okviru SNS-a. Tako je danas, u petak, 08. decembra, u prostorijama OO SNS-a u Kučevu, održana konferencija za štampu na kojoj su učestvovali : predsednik opštine Kučevo i predsednik OO SNS Kučevo, Novica Janošević, dr Darko Blagojević nosilac liste GG „dr Darko Blagojević“, narodni poslanik Zoran Milekić i član Predsednistva SNS-a Zoran Babić.

dscf2272

Medijima se prvi obratio predsednik OO SNS-a Novica Janošević, koji je rekao da smo od sada svi jedno, svi jedna stranka, da trebamo zaboraviti sve razmirice koje su do sada vladale i da se trebamo okrenuti zajedničkom radu za ostvarivanje bolje budućnosti za sve građane opštine.

novica-janosevic

Dr Darko Blagojević je rekao da je lista koju je on predvodio uvek podržavala premijera Aleksandra Vučića i Vladu Srbije i da oni pristupaju novoj skupštinskoj većini u nadi da će to omogućiti da se svi ujedinimo i zajedničkim naporima omogućimo podizanje kvaliteta života u našoj opštini.

darko-blagojevic

Narodni poslanik Zoran Milekić  zahvalio se svima koji su učestvovali u ovim pregovorima i doprineli ovom ujedinjenju, iskazujući uverenje da će to što će se dojučerašnji politički protivnici učlaniti u SNS, dati novi podstrek za ulaganje još većih napora od strane lokalne samouprave za poboljšanje uslova života u našoj sredini.

zoran-milekic

Zoran Babić je istakao da je ovo veliki trenutak u političkom životu opštine Kučevo, pošto će sada sve relevantne snage imati prilike da učestvuju u donošenju odluka i da je izuzetno zadovoljan što tokom pregovora u prvi plan nisu postavljene funkcije, već briga za razvoj opštine i za realizaciju što više projekata koji će omogućiti nova radna mesta, bolju infrastrukturu i uopšte od Kučeva stvoriti bolje mesto za život.

zoran-babic

Loading