„Vučice“ silne i u Valjevu – pobeda sa +14 razlike!

Facebook

 

Kučevačke rukometašice su posle 9 odigranih kola u Prvoj rukometnoj  ligi za žene grupe „Centar“ jedina neporažena ekipa. Ostvarile su 8 pobeda i jedan nerešen rezultat i zauzimaju prvu poziciju na tabeli sa 17 bodova. Postignuto posebno dobija na značaju, ako se uzme u obzir da je ekipa izuzetno podmlađena i sa samo nekoliko iskusnijih igračica. Ali upravo taj spoj mladosti i iskustva je jedan od najjačih aduta „vučica“, koje su ove jeseni delovale homogeno i čvrsto i bile strah i trepet na svim terenima ovog stepena takmičenja.

                                                               u t a k m i c a

ŽRK  „Metalac 2015“  – RK „Kučevo“ 15 : 29

Valjevo, Hala sportova u Valjevu, gledalaca :100, sudije: Dondić Milica I Milošević Aleksandra, sedmerci: Metalac 3/0, Kučevo 5/3, isključenja: Metalac: 12 min, Kučevo :10 min

Metalac :Obrenović M., Atanasković M. 1, Cvetković J. (K) 9, Mijailović J. 2, Vilotić A. 1, Despotović D., Petrović J., Aksentijević J., Milinković Ž., Đikić (Stanojević) M., Pošarac M. 2, Baratović M. i Mandić A.

Kučevo : Mihajlović A., Armuš M., Jokić J. 1, Sujić I. 6, Đorđević J. 4, Stekić J. 4, Đurković J. 1, Stanisavljević D., Krstović S. (K) 6, Šulejić B. 5 (3), Rajić S. i Stanković K. 2.

Igračica utakmice : Šulejić Bojana (Kučevo)

metalac_kucevo_3

“Vučice” su sa pola snage deklasirale ekipu ŽRK “Metalca 2015” na njihovom terenu u Valjevu sa 14 pogodaka razlike. Moglo je biti i više, ali je trener Erić, izgleda uigravao neke kombinacije za predstojeći derbi jesenjeg dela prvenstva koji će se  odigrati u subotu, 03. decembra, kada će u Kučevu megdan podeliti dve prvoplasirane ekipe u I rukometnoj ligi za žene grupe Centar. Sastaće se rukometašice RK “Kučeva”, koje su prve na tabeli sa 17 bodova iz 9 utakmica i igračice ŽRK “Loznica grad” iz Loznice, koje su druge sa bodom manje, takođe iz 9 odigranih utakmica. “Vučicama” je I bod dovoljan za osvajanje laskave titule jesenjeg šampiona, dok je lozničakama neophodna pobeda da zasednu na vrh tabele.

metalac_kucevo_1

Loading