Završena rekonstrukcij krova na zgradi Ustanove za odrasle i starije „Kučevo“

Facebook

Ovih dana  završena je rekonstrukciju  krova  na zgradi Ustanove za odrasle i starije „Kučevo“ vredna  5 miliona dinara. Srtestva su donacija Ministarstva pravde koje je  sredinom marta 2016. raspisalo Konkurs za dodelu sredstava prikupljenih na osnovu krivičnog gonjenja u ukupnom iznosu od 2,86 miliona eura. Na Konkurs je pristiglo ukupno 1200 prijava za projekte od značaja za javni interes iz različitih oblasti: zdravstva, prosvete, kulture, socijalne zaštite… od kojih je odobreno njih 67.

dscf9161dscf9165

Među odabranim  bio je i projekat Centra za socijalni rad za opštinu Kučevo, rekonstrukcije krova  na zgradi Ustanove za odrasle i starije „Kučevo“.

dscf9163dscf9149

Povodom završetka radova na rekonstrukciji  krova direktorka Centra, Slađana Maranović Nikolić je rekla : „Realizacija ovog projekta, rešila nam je mnogo tehničkih problema, sa kojima smo se do sada susretali. Još jednom bih iskoristila priliku, da se u ime korisnika i zaposlenih, zahvalim svima koji su omogućili rekonstrukciju i postavljanje novog krova.“ Napomenula je da  u planu imaju još nekoliko sličnih projekta za koje će aplicirati kod nadležnih instansi.

 

Loading