Ауторка култног серијала „С Тамаром у акцији“ у Кучеву

IMG_1568
Facebook

Тамара Грујић, ауторка и са својим супругом Вуком Ђоковићем извршни продуцент серијала који се већ четврту сезону приказује на Првом програму РТС-а, Тамара Грујић, била је данас гост председника општине Кучево Новице Јаношевића.

Водитељка најхуманијих српских  тв емисија упознала је свог домаћина са околностима које су довеле до њиховог емитовања, да је суштински циљ „…ширење поруке о емпатији, солидарности, радости давања, неговању породичних вредности али и слављењу живота“. Истакла је да је у току четврти део серијала од 28 епизода који се снима у Источној Србији –Борском, Зајечарском, Подунавском и Браничевском округу. Истакла је да ће се и пети серијал, од фебруара до маја идуће године,  радити у истим окрузима и да постоји могућност да једна емисија буде снимљена и негде на територији општине Кучево.

Председник општине је своју гошћу  упознао са географским, привредним, уметничким, спортским и туристичким потенцијалима наше општине и изразио наду да ће се могућност о снимању епизоде у нашем крају и остварити.

Loading