Наша Бојана Шулејић најбоља рукометашица Супер Б лиге !!!

IMG-f12d91b88f42354ee96bd4d15fe8cfdb-V
Facebook

 

Да се у граду на Пеку игра изврстан женски рукомет и да је непресушни извор најталентованијих играчица – одавно је незаобилазна чињеница српског спорта. Доказ томе је и велико признање која је добила Бојана Шулејић која је (на основу оцена тренера, индивидуалној статистици играча, као и гласовима  више од 4 000 посетилаца анкете на Фејсбуку ) проглашена за најбољу играчицу протеклог дела првенства у Супер Б лиги, другом по квалитету  рангу такмичења у српском рукомету !

Награду и признање уручио јој је директор Супер Б лиге Иван Миливојевић.

На истој церемоној признања су добили и најбољи рукометаши. За најбољег играча досадашњег дела Супер Б Лиге групе „Север-Центар“ изабран је Бранко Томић из зрењанинског Пролетера, док је у групи „Исток-Запад“ најбољи био члан Новог Пазара, Армин Калтак.

Желим да честитам свим добитницима признања. Као што смо и обећали на старту сезоне, у децембру ћемо бирати најбољу играчицу и играча првог дела првенства, а на крају и читавог првенства  рекао је директор Супер Б рукометне лиге, Иван Миливојевић.

Награде су доделили генерални секретар РСС, Александар Петровић, прослављена рукометашица Милена Делић и директор Супер Б лиге Иван Миливојевић.

Loading