Данка Илић убијена

677z381_677z381_danka-bec-660e62bc37dbd
Facebook

Како је потврђено за АТВ криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа ”Водовод” Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

”С.Ј. је осумњичени да је службеним возилом ”фиат панда” у улици Радомира Путника ударио у пешака, двогодишњу Данку, и усмртио је. Заједно са колегом Д.Д. тијело девојчице убацили су у гепек возила, након чега су се одвезли до дивље депоније на ”Старобањском путу” код Бора где су тело избацили са десне стране пута”, каже извор близак истрази.

С.Ј. се на терет ставља да је тиме починио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја, а Д.Д. помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела. Обојици је након хапшења одређено задржавање до 48 сати.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

”С.Ј. се на терет ставља да није прилагодио брзину кретања возила стању и условима на коловозу услед чега је предњим десним делом возила ударио у девојчицу и усмртио је”, наводи извор из истраге.

извор ПОЛИТИКА

Loading