Обележен дан Средње стручне школе у Кучеву

IMG_1769
Facebook

Свечаном академијом обележен је 94. рођендан Средње стручне школе у Кучеву. Кроз своју дугу традицију школа је изнедрила многе  лекаре, инжењере, програмере, економисте, правнике, наставнике, сликаре, музичаре, спортисте, професоре факултета, банкаре, менџере компанија али и успешне предузетнике.

Обраћајући се присутнима, директор школе Драган Јовановић захвалио се директорима јавних установа, заменику председника општине, пензионерима,  и осталим гостима који су уприличили овај догађај својим присуством. Директор се такође захвалио и својим сарадницима који су учествовали у реконструкцији школе као и Општинској Управи Кучево. Са поносом је истакао да су ученици претходне школске године, постигли велике успехе  на такмичењима из историје, српског језика, физике…

Прослава је даље настављена свечаним програмом који су организовали ученици са својим професорима. Програм се састојао од представљања историјата школе, рецитала, литерарног рада, музичких нумера хармоника, соло певања,  и наступом фолклорног ансамбла Центра за културу.

Loading