„Дани пољопривреде онлајн“ од 18. до 21. маја

animals-4295395_1280-400x280
Facebook

„Дани пољопривреде онлајн“ биће одржани од 18. до 21. маја у организацији Међународног пољопривредног сајма, Новосадског сајма на платформи ЕxпоОнлине.рс. То ће бити прилика за још једну промоцију српског аграра, као и производа, услуга, сазнања и искустава из иностранства, саопштено је на сајту Новосадског сајма.

Прилику да се представе имаће појединци као и представници фирми које се баве аграром – од произвођача до прерадивача, финансијских институција, организација и удружења.

Поред излагача из Србије, наступиће и фирме из Чешке, Шпаније, Румуније, Холандије и Хрватске.

У фокусу догађаја биће субвенције и новчани подстицаји пољопривреди и руралном развоју.

Посетиоцима Дана пољопривреде онлајн ће, између осталог, на виртуелним штандовима бити представљена пољопривредна механизација, трактори, комбајни, прикључне машине, опрема за наводњавање, средства за заштиту биља, најновије технологије у области пољопривредне производње.

Под покровитељством Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Србије представиће се излагачи који ће понудити органске производе, док ће пријатељ Дана пољопривреде онлајн – Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство и Град Нови Сад субвенционисати наступ малих пољопривредних произвођача.

ИЗВОР : ТАНЈУГ, ТОП ПРЕС

 658 total views,  2 views today