Ситуација постаје критична – ко неће да се приклони Владимиру Стојановићу добија отказ !!!

IMG_8353 (1)
Facebook

Опште је познато да је Славиша Маријоковић, технички руководилац ЈКП „Кучево“ за своје ангажовање и руковођење  овим предузећем  током ванредног стања, од 03. фебруара па до повратка Горана Тодоровића са боловања ( почетком јуна)  добио највише похвале како од надлежних тако и од грађана општине Кучево. Такође, известан је недостатак људства да ово предузеће  одговори на све захтеве  који се пред њега постављају, поготово у данашње време када се води борба са  пандемијом COVID 19 . Зато ситуација у којој се од овог јутра нашао Славиша Маријоковић добија додатну тежину јер се, извесно је, угрожава здравствена безбедност становништва.

Маријоковић је за наш портал дао следећу изјаву : „Јутрос ( данас је четвртак 23. јул) ме је позвао Горан Тодоровић коме је трећи мандат в.д. директора ЈКП „Кучева“ истекао 09. јуна, па формално-правно више и није руководилац и рекао –Маријоковићу, мораш да преузмеш решење за годишњи одмор, у међувремену ће се урадити нова систематизација која није рационална али којом ћеш бити смењен са места Техничког директора и по истеку одмора ће те сачекати решење о отказу. Питао сам га који је разлог а он ми је одговорио да је тако наређено од Владимира Стојановића да тако мора да буде. Затим сам га  питао одакле црпи ингеренције да тако нешто ради јер му је мандат истекао као и  да ли зна да је у Кучеву алармантно стање поводом COVID 19 и да сам потребан народу, на што он ништа није одговорио него прекинуо везу“.

У наставку свог излагања Маријоковић је рекао :

„Предпостављам да је ово политичка освета јер је на мене  до сада од стране Владимира Стојановића, председника општине у техничком мандату и бившег посланика Зорана Милекића, више пута вршен притисак да утичем на поједине одборнике да се приклоне њиховој страни а не званичној политици Српске напредне странке. Рекли су ми да пустим странку и да водим рачуна о својој породици и да само гледам како су прошли други који се нису повиновали њиховим наредбама и који су због тога добили отказе  као што су  Бранко Кецман, Раша Булутић, Милица Михајловић и други. Шта да кажем на све ово ? Још једном се потврдилас она народна : дај човеку власт да видиш какав је“…

Loading