НАРЕДБA КРИЗНОГ ШТАБА ОПШТИНЕ КУЧЕВО

IMG_1753
Facebook

 

Штаб за ванредне ситуације општине Кучево , на својој седници одржаној 22.07.2020 године донео је ( како је то формулисано) следећу допуну

                                                             НАРЕДБЕ

  1. Ограничава се рад  пекара од 23:00 до 06:00 часова које у својим објектима и летњим баштама служе храну и пиће за столом. Пекаре које имају радно време од 00:00 до 24:00 часова могу вршити услуге и у периоду од 23:00 до 06:00 часова без задржавања гостију у објектима и летњим баштама.
  1. Ограничава се рад угоститељских објеката ( кафића)у оквиру Бензинских пумпи на територији општине Кучево тако да неће радити од 21:00 до 06 :00 часова наредног дана
  1. Забрањује се рад свих јавних  отворених и затворених базена на територији општине Кучево
  1. Наређује се Општинсској управи Општине Кучево да организује рад тако да надлежна одељења врше надзор над применом мера из ове Наредбе.
  1. Наредба ступа на снагу даном доношења , тј од 22.07.2020. год.

 

Покушали смо да од чланова Штаба добијемо појашњења у вези неких одредби, као и о томе како су се нека документа са ове седнице појавила на приватним фбц профилима појединих функционера у техничком мандату а не и на званичном сајту Општине. Испоставило се да већина чланова које смо контактирали нису присуствовали седници ( имена и функције познати редакцији) а они који јесу нису хтели званично да одговарају на питања. Како незванично сазнајемо, на прошлој седници било је жестоких критика од стране појединих чланова Штаба на руководство истог.

Loading