Udruženje za podršku obolelim od raka “Iskra” na završnoj tribini Trećeg Foruma pacijenata “Progovori I ti” u Vrnjačkoj banji

13232931-abe5-4677-a546-81107bb30bde
Facebook

Odmah nakon osnivanja Udruženje za podršku obolelim od raka “Iskra” Kučevo, počelo je sa svojim aktivnostima. Tako su danas predstavnice Udruženja, dr Emina Perić i Dragica Radak, na poziv Ženskog centra “Milica” I Udruženja “Progovori” prisustvovale  završnoj  večeri Trećeg Foruma pacijenata “Progovori i ti”, projekta realizovanog  uz podršku RTS i Ministarstva zdravlja Republike Srbije u sklopu nacionalne kampanje “Rak je izlečiv”. Događaj je upriličen danas ( nedelja 16 septembar)  na Trgu culture u Vrnjačkoj Banji,, počeo je u 17 časova I predstavlja rezultat višemesečnog rada predstavnika udruženja sa stručnjacima za javni i medijski nastup iz Instituta Main Point.

U realizaciji Trećeg Foruma pacijenata:Udruženje građana za borbu protiv raka jajnika „Progovori“,

Ženski cenar Milica iz Vrnjačke Banje,Udruženje žena obolelih i lečenih od raka dojke „Budimo zajedno“,Savetovalište za žene obolele od raka dojke „Jefimija“,Udruženje pacijenata obolelih od melanoma (UPOOM), Udruženje “Biser” iz Niša, Udruženje za pomoć pacijentima obolelih od akutnih leukemija, Udruženje “Volim život” iz Topole.

 

 

Loading