У дербију кола Звижд савладао Борац из Раље, РСК декласирао Хомољац

DSC04806
Facebook

Након 4 кола у Подунавско-шумадијској зони, клубови из општине Кучево деле прво место са по 10 освојених бодова. Звижд је у дербију кола савладао Борац 1932 из Раље са 1:0, док је РСК са невероватних 11:0 победио у Жагубици. У наредном колу ове две екипе ће одиграти међусобни дуел у Раброву.

 

„Звижд“-„Борац 1932“ 1:0 (1:0)
Кучево, стадион :Миодраг Мики Станојевић, гледалаца:200, судија :Перић (Жагубица) 7, стреалац : Вићентијевић(Звижд) у 4 мин. , жути картони : Манојловић, Стојадиновић (Звижд), Милашиновић, Лалић (Борац)

Звижд : Петровић 8, Жујевић 7,5, Терзић 7,5, Вићентијевић 7,5, Бркић 8, Манојловић 7, Прокић 8 (Митровић 7,5), Ристановић 7,5, Радосављевић 7,5 (Колерски 7) Ковачевић 7,5, Стојадиновић 7 (Миловановић-)

Борац : Добрић 7,5, Марковић 7, Павић 7, Милошевић 7, Илић 6,5 (Ковачевић 7), Недељковић 7, Јеремић 6,5 (Крстић7,5), Милашиновић 6,5, Лалић 6,5, Павловић 6,5 (Стевановић 7) Реџић 7

Играч утакмице : Бркић (Звижд)

Утакмица је оправдала назив дербија кола. Била је стварно квалитетна а домаћи су на крају заслужено славили минималним резултатом. Победоносни погодак постигнут је већ у 4. минуту – Ристановић је извео корнер са десне стране, додао до Прокића који је проследо Вићентијевићу а овај је са пар метара смешта под пречку. У 7. минуту Манојловић пропушта 100% шансу – са неколико метара шутира преко гола. У 14. мин, после грешке у везном реду домаћих, Милашиновић избија сам пред Петровића, али Терзић успева да изблокира његов ударац. У 20. мин Ристановић са 16 метара шутира преко пречке. Два минута касније Жујевић убацује са десне стране а Радосављевић шутира преко пречке. У 14 минуту прилика за госте-Павловић шутира поред гола са десетак емтара.У 32. мин Радосављевић додаје Стојадиновићу који се налазио десетак метара од противничких врата, искоса са десне стране, али шутира поред гола. Минут касније Ристановић са 2-3 метара главом лопту шаље поред гола. У 35. мин Радосављевић са 12 метара добро шутира али ван оквира врата. У наставку гости пропуштају прилику у 63 мин када Петровић бравурозно зауставља ударац Крстића а два минута касније Стојадиновић поново не успева да реализује 100 % шансу- лопту са пар метара, главом шаље поред стативе. У нандокнади времена судија досуђује пенал за домаће, а Добрић је успео да ухвати „живу“ лопту након што је ударац извео Манојловић..

 

Loading