Kučevački zonaši neumoljivi na svojim terenima

Facebook

Sve tri ekipe ostvarile pobede

U 13.kolu  Zone Dunav sva tri kluba iz kučevačke opštine su igrali kao domaćini i ostvarili pobede! Aktuelni lider prvenstva „Basarac“ iz Mišljenovca je u utakmici punoj preokreta savladao „Homoljac“ iz Žagubice sa 3:2. Het trik je postigao Tajdić, najbolji strelac mišljenovčana. Posle ove pobede „Basarac“ ima 30 bodova, četiri više od drugoplasirane ekipe „Proletera“ iz Vranova. U narednom, pretposlednjem jesenjem kolu, gostuje u Velikom Gradištu gde se sastaje sa ekipom VGSK-a koji je u ovom kolu pobedio „fenjeraša“ „Borca 1932“ na njegovom terenu u Ralji sa 2:1. „RSK“ je posle velike borbe uspeo da pobedi ekipu „Žumadije“ iz Toponice pogodcima Živkovića i Cvetkovića. U narednom kolu, na svom stadionu, dočekuje drugoplasirani tim „Proletera“ iz Vranova. „Zvižd“ je u Kučevu, posle 0:1 u prvom delu utakmice u kojoj se na stadionu „Kraj Peka“ sastao sa bivšim srpskoligašem „Šumadijom“ iz Aranđelovca, u drugom zaigrao sjajno i pogodvima Vukanovića (2), Stojadinovića i Koleskog, slavio sa 4:1. Idućeg vikenda gostuje trećeplasiranoj ekipi „Napredka“ u Markovcu. RSK i Zvižd se trenutno nalaze na 6. i 7. mestu na tabeli sa po 20 bodova.

MFL DUNAV

„Polet“ iz Voluje je napravio iznenađenje kola i kao gost savladao „Dunavac“ iz Petke sa 2:1, dok „Jedinstvo“ iz Duboke nije otputavalo na meč u Živicu gde je trebalo da se sstane sa domaćim „Obilićem“. „Polet“ je trenutno na 9-tom mestu tabele sa 14 bodova dok je „Jedinstvo“ pretposlednje sa 8. Idućeg vikenda „Polet“ dočekuje „Kurjače“ a  dubočani na svom terenu igraju sa „Radničkim“ iz Požežena.

                                                    U T A K M I C A

                                  Zvižd – Šumadija (Aranđelovac) 4:1 (0:1)

dscf8066

Kučevo, Stadion „Kraj Peka“, gledalaca 150, sudija- Đukić (Smederevo) 7, strelci : Vukanović u 70 i 82 minutu, Stojadinović u 73 minutu i Koleski u 90 minutu za Zvižd a Krstović u 22 minutu za Šumadiju, žuti kartoni : Terzić, Živanović, Jovanović (Zvižd), Radovanović i Turković (Šumadija)

Zvižd : Kolundžija 7,5, Jovanović 7,5, Terzić 7,5, Simić 7,5  Nastasović 7,5,  Đurović 7,5, Stojadinović 7,5, Živanović 7,5, Vukanović 8 ( Koleski 7,5) Miletić 7,58 Manojlović 7,5) Marković 7,5 ( Lazić-)

Loading