„Вукови са Пека“ опустошили тор у Великом Орашју : „Млади борац“ – „Звижд“ 0:2 !

Facebook

Пре поласка на мегдан у Велико Орашје екипи која је у претходном колу савладала „Хомољац“ у Жагубици са 4:2, тренер Небојша Митровић – Шеки је на опаску спортских новинара да ће се вратити са три бода у торби са смешком рекао :“ Ми у сваку утакмицу улазимо да играмо на победу. Тако ћемо и у Орашју.Наравно да очекујемо да се вратимо са сва три бода“. И очекивања су се испунила. „Звижд“ је играо смирено, чврсто, сигурно и заслужено победио са убедљивих 2:0. Тиме је доказао да је резултат у претходном колу са радинчанима био само одраз сплета несрећних околности који се више никада не могу тако упертлати јер квалитет ипак мора доћи до изражаја. У наредном колу на реду је дерби са петровачком „Слогом“на стадиону „Миодраг Мики Станојевић“.

РСК је доживео пораз у Великој Плани од „Мораве“ резултатом 0:2 и у наредном колу на свом терену дочекује „Напредак“из Марковца.

МФЛ „ДУНАВ“ У овом рангу имамо три представника ове сезоне. У 1. колу „Полет“ из Волује је на свом терену савладао „Дунавац“ из Петке са 2:1. док је „Слога“ из Мустапића доживела пораз у Живици од „Обилића са 1:2 а „Басарац“ праву малу катастрофу у Барама где га је савладао „Дизел“ са 4:0.

Loading