Tri bioskopske projekcije u jednom danu !

14.6.2017_15_16_18_Nut_job_2_novi_teaser
Facebook
U četvrtak, 31. avgusta, za sve ljubitelje sedme umetnosti Centar za kulturu pripremio je tri bioskopske projekcije : u 16 i 18 časova  – 3D film za decu “ TVRD ORAH 2″ a u 20 -2D film “ ANABEL 2″. Ulaznice za svaku pojedinačnu predstavu su po 250,00 dinara.

 “ TVRD ORAH 2 :

Veverica Surly se vraća u novom nastavku vrhunske animacije TVRD ORAH iz 2014. godine.,Samo što će u ovom nastavku  avantura biti još luđa i tvrđa! Veverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi da sagradi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi sprečili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, moraće se udružiti s ostatkom životinja iz parka.

“ ANABEL 2″:

Tri godine posle kultnog horor filma „Anabel“, koji je punio bioskopske dvorane, na velika platna u červrtak 10. avgusta stiže nastavak, zapravo prethodnik, pod imenom „Anabel 2: Stvaranje zla“.

Lutka Anabel ponovo je u centru pažnje. Ostvarenje „Anabel 2: Stvaranje zla“ priča je o tome šta se dešavalo pre radnje filma „Anabel“, i kako je lutka nastala.

Nekoliko godina posle tragične smrti njihove ćerkice, majstor za izradu lutki i njegova supruga u goste primaju časnu sestru i devojčice iz sirotišta. One ubrzo postaju meta opsednute lutke Anabel koju je otac napravio. U nju se uselio duh. Iako su najpre verovali da je to njihova nastradala ćerka, nije bila ona… Posebno je ugrožena devojčica Dženis…

Film „Anabel“ koji je debitovao 2014. godine, dobio je u startu negativne kritike filmskih stručnjaka, ali su gledaoci rekli svoje – na produkciju je utrošeno šest i po miliona dolara, a prihod od filma premašio je 256 miliona dolara. Da li će „Anabel 2“ napraviti nešto slično, videćemo uskoro.

Loading