Друга узастопна победа „Вукова са Пека“ у припремном периоду- „ФК “Врчин“ – ФК „Звижд“ 1:2 ( 0:1)

Facebook

 

„Звижд“ је одиграо другу утакмицу у припремама за предстојећу првенствену трку. Момци тренера Митровића су савладали екипу ФК „Врчина“ на њиховом терену и тако потврдили да се ради о веома респектабилним фудбалерима који ће јуришати на сам врх табеле.

                                                                 „ФК “Врчин“ – ФК „Звижд“  1:2  ( 0:1)

Врчин, стадион ФК „Врчина“ , гледалаца 50, стрелци : Бошњаковић 67 (Врчин), Миловановић у 25 мин и Маринковић у 84 мин

ФК „Врчин“ : Јанићијевић (Штрбац), Радаковић, Лукић (Бугарин), Пекић, Бугарчић (Кнежевић), Чоловић, Мијушковић, Пртошић (Јанковић), Ђорић, Бошњаковић, Човић

ФК „Звижд“ : Г.Костић, Жујевић, Терзић (Милић),Вукићевић, Вићентијевић, Ковачевић (Трифуновић), Н.Костић, Ристановић, Миловановић (Богдановић) Матић, Маринковић (Мијајловић)

 

Утакмица је одиграна у правим тропским условима што је уз тежак терен умногоме спутавало фудбалере оба тима да покажу све што умеју и могу. У првом делу водила се равноправна борба а гости су повели у 25 минуту када је хитроноги Миловановић на половини домаћих пресекао један пас, одузео лопту , стуштио се ка голу Јанићијевића остављајући иза себе неколоко играча Врчина, вешто заобишао вратара домаћих и сместио лопту у мрежу. Домаћа екипа је након тога имала више добрих прилика али их је све зауставио  одлични голман „Вукова са Пека“ Гордан Костић. Домаћи су изједначили након једне дубинске лопте када се Бошњаковић нашао сам пред Костићем ио сместио лопту у небрањену мрежу. Након тога више прилика гостију од којих су најупечатљивије оне из 72 минута када се Миуловановић нашао сам испред Шарца али шутирао поред гола и из 77 минута када је досуђен пенал за „Звижд“ а Ристановићев ударац Шарац одбранио. Коначни резултат постигао је Маринковић у 84 минуту након лепе акције у којој су још учествовали Ристановић и Миловановић.

                                                                                   

Loading