Ухапшени кријумчари оружија и дроге

01-policija_620x0
Facebook

У оквиру опсежне акције „Арес“ која је спроведена у сарадњи са надлежним тужилаштвима, припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу, у синхронизованој акцији са припадницима Жандармерије, ухапсили су М.М. (1970), због постојања основа сумње да је починио кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и стављање у промет оружја и експлозивних материја. Приликом претреса породичне куће и других просторија осумњиченог, полиција је пронашла ручну бомбу старије производње, пиштољ, два оквира са по осам  метака и оквир за пиштољ без муниције.

Током спровођења поменуте акције, припадници Министарства унутрашњих послова у Пожаревцу у сарадњи са припадницима Жандармерије, ухапсили су и Г.П. (1968), за којим је расписана потерница због издржавања затворске казне од 11 година и два месеца, на коју је правоснажно осуђен.

Претресом просторија које је користио осумњичени полиција је пронашла око 100 грама марихуане, због чега ће против њега бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је починио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњичени је спроведен у Казнено – поправни завод Забела.

foto youtube.com

 

 

Loading