Mina in pobednik 3. Memorijalnog turnira “Miodrag –Miki Stanojević”

Facebook

U čast jednog od najvećih fudbalskih imena koje je grad na Peku iznedrio, Miodraga – Mikija Stanojevića ( poznatog i po tome što je poslednji srpski fudbaler koji je dao gol “Hajduku” IZ Splita na Poljudu u zvaničnom prvenstvu tadašnje SFRJ), na višenamenskom terenu za male sportive u dvorištu Srednje škole, održan je 3. Memorijalni turnir. Posle deset večeri ispunjenih čarolijama malog fudbala poznati su i najbolji.

U utakmici za treće mesto sastali su se Pekara MD ( N. Stojilović, N. Rajić, D. Terzić, M.Mirković, V.Milosavljević, Z.Miletić I Ž. Mišić)  I Maxi plus Voluja ( J.Živanović, S.Rajić,  D.Radosavljevič, N.Jovanović, I.Novaković, S.Nikolić, M.Pavlović, D.Živković). Pobedila je ekipa Maxi plus Voluja  sa 4 :3.

Veliko finale igrali su Mina in ( N.Đorđević, M.Lukijanović, V.Milenković, A.Manojlović, J.Manojlović, S.Jovanović, D.Urukalo, A.Stojadinović I S.Ristić) I Auto škola stop plus (S.Ilić, S.Miladinović, A.Janušević, F.Krstić, F.Perić, Đ.Aleksić, D.Dinić, N.Stojadinović, L.Stojadinović I A. Marinkovioć) i posle velike borbe I rezultatske neizvesnosti do poslednjeg zvižduka sudijskog para M. Novaković I N. Spalević slavila je ekipa Mina in sa 5 :3.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Aleksandar Stojadinović ( Mina in) a za najboljeg golmana Đorđe Aleksić (Auto škola Stop plus ).

U finalnoj  utakmici pionira pobednik je bio poznat tek posle izvođenja penal serije  White Devils – WARIORS 2:2  (3:1).

 

 

Loading