Звижд поражен од Поморавља са 1:2

IMG_20240427_165758_006
Facebook

Звижд је изгубио веома важан меч на свом терену – Поморавље из Влашког Дола победило је као гост  са 2:1. Први погодак је аутогол Манојловића у 12. минуту када Вукојевић није најбоље реаговао на лопту коју му је упутио Јован и она је завршила у мрежи. Изједначили смо у 25. минуту након што је Алексић веома добро извео слободан ударац са леве стране са неких 23 метра, упутио оштру полувисоку лопту у казнени простор где ју је Смиљанић закачио главом и она се од леве стативе одбиле у гол гостију. Поморавље је до бодова дошло ударцем Лалића  са неких петнаестак метара у 67.минуту.

Овим поразом Звижд је итекако закомпликовао своју ситуацију – сада га очекује у наредном гостовање у Брежанима па пуза , па гостовање у Сувом Долу, а то су све клубови који се боре за опстанак. Али, лопта је округла, зашто не би смо вратили брејк већ у суботу!? Надајмо се да хоћемо!

Звижд је данас наступио у саставу :

1. Вукојевић Вук, 2- Тошић Алекса ( од 76.мин Величковић Ивица), 3. Јанковић Марко,  4. Манојловић Јован ( аутогол у 12.мин)  5. МилосавлЈевић Влада, 6.Симовић Владимир (жутикартон у  8 мин) 7. СмилЈанић Јован ( погодак у 25.мн) 8. Јовић Стефан (од 77 мин Јевремовић Иван), 9. Гостиљац Огњен, 10 Алексић Стефан ( жутикартон у 90 м), 11. Јовић Александар

Loading