РСК поражен на старту пролећне полусезоне

7694965720812085380
Facebook

РСК је пропустио прилику да заседне на лидерску позицију Подунавско-шумадијске зоне јер није успео да на свом терену победи Обилић из Живице. Да јесте, избио би на чело табеле овако је, након пораза на домаћем терену у дуелу са екипом из Живице од 3:4 остао на трећој позицији на табели.

О утакмици :

Гости су повели у 8. минуту аутоголом Младеновића , кога је лопта упућена ка вратима Ћирића на свом путу закачила, променила правац и завршила у мрежи. Други погодак Обилић постиже након одлично изведене контре, када су се нашли у ситуацији „5 на 2“ са домаћом одбраном и после центаршута са десне стране Текић је мирно главом лопту сместио иза леђа немоћног Ћирића. Текић се у 25.минуту по други пут уписао у листу стрелаца  након што је био сигуран са беле тачке – судија Зујаловић је пре тога правилно досудио најстрожу казну за госте након што су два играча одбране домаћих у свом казненом простору неспретно стартовали на једног нападача из Живице и оборили га у свом казненом простору. Домаћи смањују у 31.минуту када се, након изведеног крнера са десне стране  Миовић нашао сам на другој стативи и лопту пласирао у небрањени део мреже. Други погодак рабровци постижу у надокнади времена првог полувремена када је након прекршаја над Луком на неких 25 метара од врата Обилића, Бићанин одлично шутирао, Миливојевић кратко одбио а Миловановић притрчао и са пар метара лопту послао у мрежу.  У наставку, гости  удвостручују предност у 47.мин након још једне изузетно добре контре, када је више играча одбране раброваца лоше реаговало а  Теофиловић без много мука постигао погодак . РСК свој трећи погодак постиже у 89.минуту када се Лука после корнера  најбоље снашао пред вратима гостију и главом лопту послао у мрежу.

РСК – ОБИЛИЋ   3:4     (2:3)

Раброво, стадион „На брду“, гледалаца : 250     судија: Зујаловић (Аранђеловац) 7, стрелци : Миовић 31 мин, Миловановић 45+3, Лука у 89.мин (РСК) Младеновић (аутогол) у 8.мин, Текић у 11. мин и 25.мин (из једанаестерца) )  Теофиловић у 47.мин (Обилић), жути картони: Бићанин, Стоиловић, Младеновић (РСК)  Теофиловић,Јоњић (Обилић)

РСК : Ћирић 6,  Стојиловић 5,5, МилосавлЈевић 5,5/Терзић 6/ ,  Кочић 5 /Алексић 5, Јањушевић -/,   Младеновић 6 ,  Миовић 6,  Станић 5,5,  Бићанин 6, Миловановић 6, Миладиновић 6/Станковић -/ Лука 6 ,

ОБИЛИЋ :  Миливојевић 6 ,Радивојевић65,5 ,  Павловић 6,5,   Милошевић6,5 ,  Миљковић  6,5,  Ранковић 7 , Теофиловић 7,   Текић 7,5,  Стојановић 6 (Момировић-) ,  Јоњић 6 (Мађарић-) Јовановић 6,5 (Милосављевић 7

Играч утакмице – Текић /Обилић/)

 

 

Loading