Семинар службених лица Зонских лига ФСРЗС у Кучеву од 11.-14.марта 2024.

1000027194_11zon
Facebook

Семинар службених лица Зонских лига ФСРЗС ( судија, помоћних судија и делегата) пред пролећну полусезону такмичарске 2023./2024. одржава се у Кучеву од 11.-14.марта 2024. у хотелу „Рудник“ и на теренима стадиона „Миодраг Мики Станојевић“.Семинар је отворио председник Фудбалског савеза Западне Србије Небојша Живановић а присутне је у име Фудбалског савеза Браничевског округа поздравио председник ФС БО Александар Стојадиновић.

У руководству семинара су Милановић Горан председник ССОС ФСРЗС, Илић Павле и Јовановић-Џајић Немања потпредседници  ССОС ФСРЗС и Николић Владимир координатор ментор програма као и комесари за суђење и такмичење зонских лига. У Комисији за проверу теоретске спремности су Миливоје Аксентијевић-председник, Милановић Дарко и Срђан Грујић а за проверу физичке спремности Ивковић Марко-председник, Ђуричић Марко и Живковић Марко.

У понедељак и уторак (11. и 12.марта) семинару ће присуствовати службена лица са Шумадијско-рашке и Западно-моравске зоне а у среду и четвртак (13. и 14.марта) са Подунавско-шумадисјке и Колубарско-мачванске. Циљ семинара је провера сприпремљености судија, помоћних судија и делегата за обављање дужности на утакмицама зонских лига и то : здравствених способности, теоријске спремности и физичке припремљености. Сва службена лица ће полагати тестове из теорије ПФИ а судије и помоћне судије и физичке : судије – 2  х 40 м (6,10 сек одмор 60 сек) и СДС тест,  помоћне судије – 1 х 30 (4,8 сек), CODA 10 ,10 сек  и Ариет тест.

Loading