Туристичка организација Кучево на 45. Међународном сајму туризма од 22. до 25. фебруара

FB_IMG_1708500305713
Facebook

Под слоганом „Авантура почиње овде“ на Београдском сајму ће од 22. до 25. фебруара 2024. године бити одржана најзначајнија туристичка манифестација у региону – 45. Међународни сајам туризма.
Сајам туризма је за посетиоце већ дуги низ година омиљено место за одабир аранжмана и дестинација, као и сагледавање свега што туристички сектор има да понуди.

Туристичка организација општине Кучево већ по традицији, представиће се у хали 4 Београдског сајма, уз локалне и регионалне туристичке организације из свих делова Србије.
„Сајам туризма је права прилика да се представи туристичка понуда Кучева и на најбољи начин прикаже посетиоцима сајма и потенцијалним туристима. Сајам је и сјајно место за пословне сусрете и договоре са туристичким агенцијама из земље и иностранства који већ у фебруару праве планове за креирање групних туристичких аранжмана који ће бити реализовани до краја године“, изјавио је Александар Илић, директор Туристичке организације општине Кучево.

На штанду Туристичке организације Кучево у четири дана трајања манифестација, поред природних туристичких атракција општине, представиће се и сеоска домаћинства, гастрономска понуда, вина и ракије, као и обичаји и традиција нашег краја: народна ношња, испирање злата, свирање у бушин и играње на штулама. Културно уметничко друштво „Штуле“ представиће се и на сајамској бини у хали 4, у суботу 24. фебруара у 13:30.
Радно време Сајма туризма је од четвртка 22.02. до суботе 24.02. од 10 до 19 часова и у недељу 25.02.
од 10 до 18 часова. Цена појединачне улазнице је 500 динара, а паркинга 200 динара по сату.

Loading