ПУТЕВИ СРБИЈЕ: ДАНАС СЕ ОЧЕКУЈЕ ПОЈАЧАН ИНТЕНЗИТЕТ САОБРАЋАЈА

guzva-korpo-copy
Facebook

ЈП „Путеви Србије“ обавештава јавност да се у недељу 18.02.2024.г., услед завршетка мини одмора и повратка грађана из туристичких дестинација, очекује појачан интензитет саобраћаја на државним путевима.

Путеви Србије су предузели све неопходне мере у циљу бржег проласка возила, повећан је број инкасаната на наплатним станицама и сви наплатни канали су у функцији 24 часа без минута паузе.

Најбржи пролазак кроз наплатне станице омогућава електронска наплата путарине (ЕНП) која значајно скраћује време путовања и омогућава возилима пролазак без заустављања, а уједно представља и јефтинији вид плаћања путарине.

ЈП „Путеви Србије“ апелује на возаче да због бржег проласка возила кроз наплатне станице припреме тачан износ новца за плаћање путарине, као и да на  време допуне своје Таг уређаје.

Такође, да поштују ограничења брзине и прилагоде брзину кретања условима на путу, не возe под дејством алкохола, како не би угрозили свој живот и животе других.

Детаљне информације о стању на државним путевима Републике Србије у реалном времену, можете наћи на интернет презентацији ЈП „Путеви Србије“ на линку: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/stanje-na-dr%C5%BEavnim-putevima, и путем мобилне апликације ЈП „Путеви Србије“.

извор и фото  ЈП „Путеви Србије“.

Loading