Превозник „Арива“ променио име у „МобиЛитас“

protesna-voznja-ariva-tursa
Facebook

Компанија са седиштем у Пожаревцу променила је име, измене се како истичу у компанији, фокусирају на ново име – „МобиЛитас“. Најважнији аспект ове промене огледа се у преданости иновацијама и брзом одговору на потребе корисника.

Одабир имена је пажљиво вођен, одражавајући суштинске вредности у свету транспортних услуга. “МобиЛитас” симболизује мобилност, кључну компоненту транспортног сектора, и истовремено поштује дугогодишњу традицију компаније која траје већ 80 година, наводи се на сајту ове компаније.

Компанија уверава кориснике да ће ред вожње остати непромењен, а са новим именом долази и низ нових погодности за кориснике. „Под новим власништвом, имамо прилику да проширимо своје видике и комбинујемо најбоље праксе из различитих делова света како бисмо поставили нове стандарде у индустрији. Наша нова мисија, визија и вредности служе као основни темељи за обликовање будућности мобилности. Ова оријентација ће нам помоћи да развијемо стратегију која испуњава висока очекивања у домену јавног превоза,“ истичу у компанији.

Ново име доноси и потпуно освежен изглед са новим визуалним идентитетом и логом, одражавајући еволуцију бренда и прилагођавање савременим потребама.

 

Извор: е-Браничево

Loading