„Basarac“ na čelu Zone Dunav, „Vučice“ silne i u Kostolcu

rk-kucevo
Facebook

„RSK“  slavio sa 2:0, „Zvižd“ poražen u Radincu

Nakon 9. odigranih kola u Zoni  Dunav  „Basarac“ iz Mišljenovca  se nalazi na liderskoj poziciji sa 20 osvojenih bodova! Od početka prvenstva  momci trenera Nebojše Mitrovića ostvarili su 6 pobeda, dva nerešena rezultata i samo jedan poraz. U poslednjoj utakmici, savladali su na svom stadionu „Međa“ ekipu „Gruže“ sa 2:1 ,što im je omogućilo da se  izdvoje na čelu tabele sa tri boda prednosti u odnosu na ekipe koje ih prate. U narednom kolu mišljenovčani gostuju „Radničkom 1926“ u Požarevcu.

„Zvižd“ je poražen u Radincu od ekipe „Mladog radnika 1940“ sa 1:2 . i sada je  na 8. mestu na  tabeli sa 13 bodova. I u idućem kolu kučevljani gostuju, ovaj put  ekipi „Šumadija“ u Toponici.

dscf8507

RSK je sigurnom igrom na svom terenu savladao ekipu „Homoljca“ iz Žagubice sa 2:0 i tako ušao u seriju pozitivnih rezultata.Trenutno je 13-esti na tabeli sa 10 bodova a u narednom kolu gostuje ekipi VGSK u Velikom Gradištu..

MFL „Dunav“  Obe ekipe iz opštine Kučevo koje nastupaju u ovom stepenu su poražene: “Polet” iz Voluje na svom terenu sa 1:5 od ekipe “Desina” a “Jedinstvo” iz Duboke u Požeženom, od “Radničkog”, sa 0:2.    U narednom kolu dubočani dočekuju “Slogu” iz Ćirikovca , a volujčani putuju u Miljević, na megdan ekipi “Žika Marković-Uča”.

RUKOMET

Igračice RK “Kučevo” su ostvarile I treću uzastopnu pobedu  posle treće odigrane utakmice  u Prvoj rukometnoj ligi ostvarile su I treću pobedu. Ovaj put su “ceh platile” rukometašice RK “Rudara” u Kostolcu. Koliko su kučevljanke bile superiornije govori I podatak das u do pobede od 10 golova razlike došle bez I jednog jedinog minuta isključenja!

RK “Rudar” – RK “Kučevo” 21:31 ( 8:16)

Kostolac, Hala sportova Kostolac, gledalaca 100, sudije Marina Ranković I Milica Denić, sedmerci : Rudar 3/3, Kučevo 4/1, isključenja Rudar 14 minuta, Kučevo 0

Rudar : Maksimović, Stanojković 1, Jevtić, Ivančov, Marković 1, Nikolić 5, Kostić 7 (1), Vratonjić 2, Sekulić(k), Obradović 4 (1) Stojković, Jovanov 1, Klinc 1(1)

Kučevo : Ivković, Sujić 8, Đorđević 2, Mandić 1, Stekić 4, Đurković 1, Stanisavljević, Krstović 8, Šulejić 6, Rajić (K), Miletić, Stanković 1

Igračica utakmice Suzana Krstović (Kučevo)

Loading