У среду 29. новембра две биоскопске пројекције

цртани за билборд-page-001(1)
Facebook

У биоскопу Центра за културу „Драган Кецман“ Кучево, у среду 29.11.2023. године можете погледати два филма.

Од 17.00 часова на репертоару је дечији цртани филм „Принцеза Лате и магични воденикамен“ у коме недавна суша тера шумску дружину да чува воду пажљивије него иначе. Једини начин да шума поновно добије воду је да врати чаробни водени камен који је украо Краљ медвједа. Принцеза Лата, наш главни лик, преузима ту одговорност. Унаточ препрекама, принцеза Лата одбија се вратити без онога по што је дошла, а та упорност и храброст принцезе Лате доводи до разних догађаја.

Од 19.00 часова на репертоару је велики биоскопски хит филм „Чувари формуле“.

У јеку хладноратовске кризе, група научника у Институту Винча спроводи тајни пројекат који предводи професор Драгослав Поповић. Стицајем непредвиђених околности, они бивају изложени смртоносној дози зрачења, због чега их југословенска тајна полиција одводи на лечење у Клинику Кири у Паризу. Француски докторски тим на челу са професором Жоржом Матеом закључује да је њихово стање критично и да су им дани одбројани. Он предлаже да се по први пут у историји изведе деликатна и неизвесна интервенција. Да ли је у питању експеримент над живим људима или он заиста жели да им помогне – постаје мучно питање за југословенске научнике.
Глумци: Alexis Manenti, Радивоје Буквић, Lionel Abelanski, Jérémie Laheurte, Olivier Barthélémy, Anne Serra, Предраг Мики Манојловић, Драган Бјелогрлић, Јуриј Древеншек
Режисер:Драган Бјелогрлић

Улазница 350 динара

 

 

Loading