Вучић:немају никакву политику, ни програм, никакво знање…

677z381_vucic-prva
Facebook

Председник Републике Србије Александар Вучић гостовао је данас на ТВ првој и , између осталог рекао и :

Ако опозиција победи ми бисмо честитали, али урушили би земљу невероватном брзином. Немају никакву политику, ни програм, имају разнородне ставове, вишак сујете, мањак лидерства, никакво знање, претили би хапшењима и убијањима, а земља би нестајала, зато је порука грађанима да је важно какво руководство бирају.

Председник Србије Александар Вучић рекао је и да је потпуно све једно за кога ће се грађани Србије који буду гласали за опозицију определити, да ли за „левицу” или „десницу” јер је јасно да су они сви заједно и да су се већ договорили. Вучић оценио да ће представници опозиције, уколико победе на изборима, вратити земљу у прошлост и да ће је поново разорити.

То су већ једном учинили, то није претпоставка па да нагађате, то су већ један пут учинили. Учинили би то поново са још разорнијим последицама, и људи то у Србији морају да знају. И потпуно је све једно да ли гласате за левицу и десницу, потпуно је све једно. Зато што на крају, као што сте видели, они су сви заједно и већ су се све договорили”, рекао је Вучић. Додао је да су неки од представника опозиције који су се удружили раније рекли да нису спремни да иду на изборе са онима који сматрају да се у Сребреници догодио геноцид и са онима који су за санкције Русије.

извор Политика

Loading