Pobede Zvižda, RSK-a i Poleta

20230930_153857
Facebook

Veoma uspešan fudbalski vikend iza nas : sva naša tri kluba koja se takmiče u ligama FSRZS I FSBO, bila su uspešna na domaćem terenu i ostvarili pobede:

u Podunavsko-šumadijskoj zoni RSK je danas savladao Šumadiju iz Aranđelovca sa 1:0 i sada je treći na tabeli sa tri boda zaostatka iza vodećih Morave i Napredka iz Markovca. U idućem kolu dočekuje Šumadinac 1913 iz Natalinaca.

RSK je do bodova došao golom posle majstorijeLuke koji je u 37.min prodro u kazneni proctor aranđelčovana “lažnjakom” izbacio trojicu odbrambenih igrača I nakon toga prosledio loptu do Milosavljevića kome nije bilo teško da je sa par metara pošalje u mrežu danas odličnog Nikolića. RSK je tokom čitave utakmice imao više od igre I stvorio je nekoliko izuzetnih prilika . U 55.minutu, nakon igranja rukom jednog odbrambenog igrača Šumadije u svom šesnaestercu, sudija Jovanović je pokazao na belu tačku, ali je Bićanin šutirao I stativu.

Za RSK su danas nastupili : – Ćirić- , Stojilović 7, Bačanin 7,  Batinica 7 ,  Mladenović 7 , Miović 6,5 ,MilosavlJević  7(Terzić -), Bićanin 6,5, Aleksić 6,5 (Rakićević- ), Miladinović 6,5 ( Stanković -)  Luka 8

U Braničevskoj okružnoj ligi Zvižd je sa 3:1 savladao Polet iz Suvog Dola i po prvi put ove jeseni je izvan zone ispadanja.

Zvižd je svoju četvrtu ovojesenju pobedu ostvario pogodcima Strainovića u 12.minutu, Smiljanića u 36. I Gostiljca u 55 .min

Zviždje nastupio u sastavu  : Ćulibrk ,Aleksić(Aleksić) , Blagojević, Stefanović, MilosavlJević, Varagić(I.Jovanosvski) ,SmilJanić,  Pantić, Gostiljac(B.Jovanovski) , Stevanović,  Strajinović (Paunović)

U Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Dunav Polet je na svom terenu, pogodcima Stojadinovića iz penala u 10 min i Vasića u 38.minutu nastavio hod ka osvajanju laskave titule jesenjeg prvaka. Polet je prvi na tabelio sa dva boda prednostiu odnosu na Slogu iz Lučice.

Za Polet sudanas igrali :Vasić Vl, Živković, Paunović, Manojlović, RadosavlJević, Jovanović N,  Jovanović S,Pavlović, Paunović, Stojadinović, Vasić 

Loading