Звижд заблистао у дуелу са Напредком – победа од 2:0

IMG_0442
Facebook

“Вукови са Пека” су сигурном и смиреном игром савладали данас изузетно добру екипу Напредка из Симићева са 2:0.Први погодак у 17. минуту уследио је након соло продора  најбољег појединца на мечу Смиљанића, који силовито продро у казнени  простор гостију и са десетак метара послао лопту у мрежу.Питање победника решено је  у 50. минуту након што је Смиљанић одлично продро по десној страни,  убацио лопту пред врата  Максимовића где се Гостиљац најбоље снашао и послао је у мрежу.

Тиме је стављена тачка на агонију која је трајала у првих пет мечева- Звижд има добру екипу, уиграну, то су играчи који са лакоћом могу наступати и у Зони, па оно што се дешавало на почетку јесење полусезоне треба добро анализирати али и не обазирати се превише на то. Битно је да је остварена победа и да сад треба наредне недеље вратити мило за драго екипи Сиракова која нас је толико ојадила претходних сезона.

 

 

                                                                                Звижд-Напредак 2:0 (1:0)

Кучево, стадион : Миодраг Мики Станојевић, гледалаца : 100, судија :Мратић (Костолац) 7, стрелци: Смиљанић у17 мин Гостиљац у 50 мин (Звижд) жути картони : Благојевић, Миленковић, Вараић, Смиљанић (Звижд) Максимовић, Ранковић,Лазић, Јовановић И Милићевић (Напредак)

Ћулибрк 7,5 Стефановић 7 Благојевић74 Миленковић7 МилосавлЈевић  7 Варагић  7 Зејкић (Илић 6,5) 6,5 Пантић (Јовановски -) 7 СмилЈанић (Стевановић-)7,5 Гостиљац (Јанковић-)7,5 Пауновић 7

Максимовић  7 2 Гојаковић  6,5Мирковић 6 (Величковић-) Ранковић  6 (Милићевић-)Сврзић 6,5 Перић 7 Максимовић 6,5 Лазић 6 Прокић 6(Прокић-) Јовановић  6 18 Иванковић  6(Митић -)

Играч утакмице : Смиљанић (Звижд)

Loading