БРИНГ Кућна достава почела са радом

KUĆNA DOSTAVA
Facebook

Под слоганом Узмите своје време назад уз БРИНГ – вашег поузданог партнера за доставу у општини Кучево  почела је званично да ради фирма БРИНГ која се бави кућном доставом хране, намирница, лекова и остале робе, пружајући становницима Кучева јединствену могућност да наруче све што им је потребно и то без изласка из удобности свог дома.

„Жеља нам је била да олакшамо свакодневни живот наших суграђана“, каже Никола Лепић, оснивач БРИНГ-а. „Осећамо да нико не би требало да се суочава са непотребним напорима када је у питању набавка основних ствари. БРИНГ је ту да учини тај процес сто једноставнијим и пријатнијим.“

„Желимо да БРИНГ постане синоним за квалитет и поузданост у домену кућне доставе.“ додаје други оснивач БРИНГ-а Миладиновић Даниел.

БРИНГ је основан у августу 2023. године и већ је стекао пажњу локалног становништва као и шире јавности. Оснивачи, Никола Лепић и Даниел Миладиновић, препознали су потребу за унапређењем доставе на територији општине Кучево и одлучили су да се посвете овом циљу. Њихова визија је омогућити људима да уштеде време и енергију тако што ће им омогућити брзу и поуздану доставу свих врста производа – од свежих намирница до лекова, хране као и других неопходних ствари.

Loading