Да ли сте за легализацију истополних бракова? На Н1 напали председника Вучића што неће да потпише Закон о истополним заједницама

677z381_ghn
Facebook

Пре неких пар деценија, једном (сада покојном) човеку (који је важио за жестоког момка) дође кћи која је управо уписала средњу школу у суседном граду и каже  „…тата , знаш, ја имам момка – то је тај и тај део корена му је и из нашег места ( дете не зна али сви остали знају да постоје неки непречишћени рачуни између њиховох породица) „, присутни се мало одсекоше а отац се промешкољи и рече : „…па добро ћерко, боље него да имаш девојку“!  И у томе се огледа величина српског човека – у моменту је превазишао све и прихватио нормалност – девојка и дечак се загледали, заљубили и…шта ћеш, тако му то иде. Јер, нормално је да девојка има момка ( без обзира колико се он свиђао или не њеним родитељима и обратно) – али није нормално да девојка има девојку, или момак момка. Ако и има таквих случајева, то треба да остане између њихова четири зида – и мирна Бачка, што кажу.

Сад питање за све – да ли сте за легализацију истополних бракова? Аутор овог прилога није. И нико кога познаје није за то. То једноставно – није нормално. Како ће се рађати деца ? Немојте, молим вас. Зато, тешко да и оно најтврђи опозиционари могу да оправдају оно што се десило на ТВ Н1  а преноси ПОЛИТИКА на свом сајту :

Сведоци смо да се на председника Вучића већ 11 година врши страховит притисак да призна самопроглашено Косово, а тај притисак долази и из Србије, баш као што из Србије долази и свакодневни притисак да уведе санкције Русији. Сада је председник под још једним притиском – да потпише закон о истополним заједницама.

Дискусија о овоме одвила се на телевизији Н1 када је водитељка поставила госту питање: „Да ли смо отишли корак уназад сада када председник Вучић каже да никада неће да потпише Закон о истополним заједницама?“Уследио је одговор Жељка Вељковића са телевизије Нова С:- Скандалозно је што председник једне државе неће потписати било шта што се тиче људских права – рекао је он.

извор :Политика

фото: ТАНЈУГ

Loading