ЕКСКЛУЗИВНА ВЕСТ – НА 1. ТРЦИ „ХОМОЉСКИ МОТИВИ“ И ПОБЕДНИЦИ БАЊАЛУЧКОГ ПОЛУМАРАТОНА: ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ И САМУЕЛ НАИБЕИ КИПЛИМО ИЗ КЕНИЈЕ !

olivera-jevtic-BL
Facebook

1.трка „Хомољски Мотиви „ која ће се  одржати у суботу, 27. маја, на стази дужине 8, 5 км, већ сада је превазишла сва очекивања и организатора али и целокупне спортске јавности Србије! И по броју пријављених учесника али и по звучности  имена оних који ће на њој учествовати – доста је само рећи ОЛИВЕРА ЈЕВТИЋ! Права краљица наше краљице спортова, учесница неколико Олимпијада и победница на небројано трка!  Да ће  1. Трка „Хомољски Мотиви“бити МЕЂУНАРОДНА, то се знало од самог почетка али да ће на њој учествовати и тако еминентни дугопругаши  са других континената, то већ није. САМЈУЕЛ НАИБЕЛ КИПЛИМО ИЗ КЕНИЈЕ је један од најдаровитијих младих дугопругаша из ове земље из које потичу најбољи дугопругаши и у последње време освајао је много првих места на тркама у региону.

Младом Кенијцу ће у мушкој конкуренцији највећи ривал бити промотер трке, ДАРКО ЖИВАНОВИЋ, најбољи српски маратонац, учесник на две Олимпијаде и вишеструки првак Србије у кросу и на стази од 3 000 м са препрекама.

 

Loading