БРИНГ Кућна достава од 04. септембра

KUĆNA DOSTAVA
Facebook

Општина Кучево ће ускоро доживети револуцију у свету доставе, захваљујући новој компанији БРИНГ коју су основали Никола Лепић и Даниел Миладиновић. Ова иновативна фирма се бави кућном доставом хране, намирница, лекова и остале робе, пружајући становницима Кучева јединствену могућност да наруче све што им је потребно и то без изласка из удобности свог дома.

БРИНГ је основан у августу 2023. године и већ је стекао пажњу локалног становништва као и шире јавности. Оснивачи, Никола Лепић и Даниел Миладиновић, препознали су потребу за унапређењем доставе на територији општине Кучево и одлучили су да се посвете овом циљу. Њихова визија је омогућити људима да уштеде време и енергију тако што ће им омогућити брзу и поуздану доставу свих врста производа – од свежих намирница до лекова, хране као и других неопходних ствари.

БРИНГ званично почиње са радом 4. септембра 2023. године и већ сада се поставља као кључни партнер за све оне који желе удобност и практичност доставе на длану.

Узмите своје време назад уз БРИНГ – вашег поузданог партнера за доставу у општини Кучево!

„Жеља нам је била да олакшамо свакодневни живот наших суграђана“, каже Никола Лепић, оснивач БРИНГ-а. „Осећамо да нико не би требало да се суочава са непотребним напорима када је у питању набавка основних ствари. БРИНГ је ту да учини тај процес сто једноставнијим и пријатнијим.“

„Желимо да БРИНГ постане синоним за квалитет и поузданост у домену кућне доставе.“ додаје други оснивач БРИНГ-а Миладиновић Даниел.

Док се БРИНГ припрема за свој званични почетак рада, оснивачи су испуњени ентузијазмом и надом у будућност. Са све већим бројем људи који траже удобност и практићност у својим свакодневним задацима, БРИНГ је сигуран да ће постати незаменљив део свакодневног живота у општини Кучево.

„Ово је само почетак“, каже Миладиновић. „Спремни смо да растемо, да се развијамо и да се прилагодимо потребама наших корисника. БРИНГ је ту да остане.“

Са обећавајућом визијом БРИНГ улази на сцену кућне доставе као освежење које је дошло да остане. Од 4. септембра, становници општине Кућево имаће нову и поуздану опцију за све своје потребе у вези са доставом.

Поручивање се може врштити позивом на број 061/278 17 70, путем њхатсаппа, инстаграма ( бринг_куцна_достава ), као и Фејсбук странице „БРИНГ Кућна Достава“. Радно време БРИНГ-а је од 09,00 до 21,00 часова.

 

Loading